• 021-76220388
  • kavoshmo.bs@gmail.com
  • تهران- پارک فناوری پردیس- خ دانش 4- پ 165- ساختمان فناوران- ط 1 - واحد 105

طرح توجیهی تولید سبزی خشک

معمولا ۶ نوع سبزی به عنوان مواد اولیه در خط تولید سبزی خشک، فراوری میشوند که شامل موارد زیر
میباشد:
تره
گشنیز
شوید
جعفری
شنبلیله
اسفناج

مراحل مختلف درخط تولید سبزی خشک کدام ها هستند؟

برای خشک کردن سبزی مراحل زیر را باید در دستور کار خود قرار داد:

  • آماده سازی

در این مرحله با قرارگیری سبزیجات بر روی نوار نقاله ها، ناخالصی ها موجود توسط نیروی انسانی جدا می شود و به مرحله ی شستشو انتقال پیدا می کند

  • شستشو

در این مرحله شستشو و ضدعفونی سبزیجات توسط دستگاه های صنعتی انجام می گیرد

  • خشک کردن

سبزیجات در این مرحله با عبور از دستگاه ها و از دست دادن آب خود، خشک می شوند و با حفظ رنگ، کیفیت و خواص وارد مرحله ی بعد می شوند

  • بوجاری

در این مرحله از روند خط تولید، برگ های خشک و ساقه های اضافی از برگ های سبزیجات توسط الک ها جدا می شوند و سبزیجات را برای بسته بندی آماده می کند

  • بسته بندی

بسته بندی سبزیجات با توجه به نوع و اندازه توسط یک سری دستگاه های بسته بندی انجام می گیرد

  • کنترل کیفی مربوطه محصول

کنترل کیفی و فرموله کردن سبزیجات آخرین قسمت از این عملیات و روند خشک کردن سبزی dry vegetable می باشد

چه دستگاه هایی برای این کار مورد نیاز است؟

از دستگاه های مورد نیاز برای خط تولید سبزی خشک می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دستگاه شستشو
  • دستگاه نوار استیل آبکشی
  • دستگاه آبگیر سانتریفیوژ
  • دستگاه خشک کن ( شامل دستگاه های خشک کن کابینی و تونلی می باشد)
  • دستگاه بسته بندی ( شامل دستگاه های سیل، توزین و ساشه می باشد)

برای دریافت طرح توجیهی به روز و جدید بطور کامل شامل بخش های بازار، فنی و مالی همراه با نرم افزار کامفار با ما تماس بگیرید.

-

ارتباط با ما

  • موبایل: 09904260060
  • تلفن ثابت: 76220388-021
  • فکس: 76220388-021
  • ایمیل: kavoshmo.bs@gmail.com
  • آدرس پستی: تهران- کیلومتر 20 جاده دماوند- پارک فناوری پردیس- خ دانش 4- پ 165- ساختمان فناوران-ط 1- واحد 105- کدپستی: 1654120618